Boskracht,
 buiten beleven.


Activiteitenagenda


Boskracht oktober 2023

Start:06-10-2023
14:00
Einde:08-10-2023
17:00

En met het aanstaande weekeinde sluiten wij dit Boskrachtjaar af. En zoals jullie van ons gewend zijn weer met een prachtig programma.

🌿 Ontdek Boskracht: Laat jezelf onderdompelen in de helende kracht van Shinrin-Yoku! 🌿

Stap uit de dagelijkse sleur en herontdek de verbinding met de natuur in Boskracht, waar Shinrin-Yoku de basis vormt voor jouw ultieme welzijnservaring.

🌳 Wat is Shinrin-Yoku? 🌳
Shinrin-Yoku, ook wel bekend als 'bosbaden', is een eeuwenoude Japanse praktijk die de helende kracht van de natuur omarmt. Het is een meditatieve, zintuiglijke reis door het bos, ontworpen om stress te verminderen, de geest te verfrissen en het algehele welzijn te verbeteren.

🍃 Waarom kiezen voor Boskracht? 🍃

Natuurlijke Ontspanning: Onze serene bosrijke omgeving biedt een oase van rust. Laat de natuurlijke geluiden, geuren en aanraking van het bos je zorgen wegspoelen.

Gezondheid en Welzijn: Talrijke studies tonen aan dat Shinrin-Yoku het immuunsysteem versterkt, de bloeddruk verlaagt en de creativiteit stimuleert. Ontdek de voordelen voor je lichaam en geest.
Groeps- en Individuele Opties: Of je nu liever alleen de stilte opzoekt of deelt met gelijkgestemde zielen, Boskracht biedt zowel groeps- als individuele sessies.

Verbondenheid: Herstel de band tussen jou en de natuur, maar ook tussen jou en anderen. Creëer blijvende herinneringen en nieuwe vriendschappen.

🌸 Boek nu jouw Shinrin-Yoku ervaring bij Boskracht! 🌸

Wij heten je van harte welkom om de magie van het bos te ervaren, stress te verminderen en jouw welzijn te bevorderen. Laat de natuur jouw kracht zijn!

🌿 Boskracht - Waar de natuur en jij één worden. 🌿

De kosten voor deze drie dagen inclusief eten, koffie/thee en overnachting €150,-

aanmelden kan via de onderstaande formulier of telefonisch:
Martin - 06 104 00 317
Cees - 06 188 40 868

Lokatie: Ieberen 1
9442 TJ Elp
Welkom op het Uteringskamp

Robuuste loofbossen, lieflijke vennen, weidse beekdalen en grillige stromingen. Uren zwerven zonder iemand tegen te komen. Dat kan je in het Hart van Drenthe. Kom genieten met je vrienden, familie of collega’s. Beleef de stilte, de mystiek van zon en nevel, de geur van alles wat groeit en het orkest van kwakende kikkers. Een plek waar het 's nachts nog echt donker is. Beleef voor even het gevoel dat je echt onderdeel bent van de pure natuur en overnacht op groepskampeerterrein Uteringskamp.Terug naar overzichtContact

Voor aanmelding, vragen of contact, gebruik dan het onderstaande formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!